BEVERWIJK - Voetbalvereniging R.K.V.V. DEM uit Beverwijk heeft, na het vertrek van trainer Arvid Smit, een waardige opvolger gevonden in de persoon van Kiri Kalaitzis. De in Utrecht geboren 39-jarige trainer, heeft 15 jaar ervaring bij de KNVB als onder andere trainer/coach en docent.


Zijn carrière als trainer is begonnen bij diverse betaald voetbal organisaties. Op dit moment is Kalaitzis trainer bij derde-klasser RKDES uit Kudelstaart.

Kalaitzis is een ambitieuze trainer en is dan ook zeer verheugd op de samenwerking bij DEM. De mogelijkheid om op een hoger niveau te kunnen werken grijpt hij dan ook met beide handen aan. "Ik kijk ernaar uit om op het derde divisie niveau te kunnen acteren", aldus de nieuwe trainer.

De technische commissie van DEM was, na het vertrek van Arvid Smit naar de Oranje vrouwen van de KNVB, voor de uitdaging gesteld om snel een nieuwe hoofdtrainer voor de derde divisionist te vinden. Na overleg met staf en spelersgroep waren er drie kandidaten die voor de rol van hoofdtrainer in aanmerking kwamen. John Brand, verantwoordelijk voor de selectie: "ik ben blij dat we er snel uit zijn gekomen. Kalaitzis bezit over alle benodigde kwalificaties en past wat ons betreft uitstekend bij DEM, de ambities die we hebben en de club die we willen zijn.". Erwin van Straalen, voorzitten van het Bestuur Voetbalzaken: "We hebben er alle vertrouwen in dat Kiri Kalaitzis de combinatie van prestatie en voetbalplezier bij DEM kan waarborgen. We zijn blij dat hij na de winterstop de werkzaamheden van Smit kan overnemen.".

Het Algemeen Bestuur en Bestuur Voetbalzaken wensen Kiri Kalaitzis heel veel succes toe.