BEVERWIJK - Promovendus RKVV DEM blijft uitstekend presteren in de Derde Divisie. Zondag won de ploeg van trainer/coach Arvid Smit met maar liefst 4-1 van HSC '21 waardoor de Beverwijkse formatie nu een keurige vijfde plaats bezet.

Ondanks een snelle tegengoal, Van der Weide schoot vanaf elf meter raak na hands van Van Amersfoort, had DEM de tegenstander voor de rust al op de knieën. Twintig minuten later had de thuisploeg immers een 3-1 voorsprong genomen. Ook Tim uit den Boogaard mocht aanleggen vanaf elf meter na een handsbal, en nauwelijks een minuut later kon Mehmet Gencer zijn ploeg op voorsprong schieten na een assist van Robert Groot. Sem van Amersfoort kopte de ploeg vervolgens na een half uur op een marge van twee doelpunten. Terwijl de thuisploeg in de tweede helft goed stand hield zorgde Van Amersfoort in de slotfase nog voor het hoogtepunt van de wedstrijd door met een mooie lob de eindstand op 4-1 te bepalen.