BEVERWIJK - RKVV DEM heeft een belangrijk punt overgehouden aan het thuisduel tegen JOS/Watergraafsmeer. Namens de ploeg van trainer Mark de Vries benutte Timo Wolters vijf minuten voor tijd een strafschop: 1-1.

Daarmee maakten de Beverwijkers een kort daarvoor ontstane achterstand toch nog goed. En uiteindelik bleek de puntendeling ook terecht want in het eerste uur was het niet veel wat beide ploegen lieten zien en de mogelijkheden waren dan ook op één hand te tellen.

Toch moest keeper Swen Verswijveren in de 73e minuut capituleren bij een fraaie treffer van invaller Raven Bergwijn. Vijf minuten voor tijd kwam DEM langszij toen Thom de Vries door Albert werd neergelegd en Wolters de toegekende strafschop wist te benutten.