BEVERWIJK - Waar een paar weken terug niemand nog wat gaf voor de kansen van RKVV DEM daar sprokkelt men de laatste weken de punten bijeen. Zo ook in de thuiswedstrijd tegen EVV, al was men na afloop vooral teleurgesteld over het verlies van twee punten.

De ploeg van trainer Ron Bouman gaf in het duel tegen de Limburgers namelijk een 2-0 voorsprong uit handen. Op slag van rust tekende Bryan Herraez Callego uit een vrije trap van Nino Klaver voor de openingstreffer.

Klaver, een van de uitblinkers aan DEM-zijde, wist zelf tien minuten na rust de 2-0 te maken door de bal van dertig meter over keeper Vercruysse te plaatsen. Het ontbrak de DEM-spelers helaas nog aan enig "gogme" om een dergelijke wedstrijd uit te spelen en na de aansluitingstreffer van Stassen werd de onrust alleen maar groter. Zo zeer dat de prima spelende Klaver in de slotfase een overtreding beging en Stassen ook vanaf de strafschopstip succesvol bleek: 2-2.