BEVERWIJK - RKVV DEM heeft de kater van de eerste speeldag toen men met 4-0 onderuit ging bij Quick weggespoeld met een klinkende zege op Groene Ster. De ploeg van trainer Kiri Kalaitzis wist met 3-1 te zegevieren.

De thuisploeg domineerde vanaf het begin en kreeg halverwege de eerste helft een strafschop na een handsbal. Keeper Mark Voss wist de inzet van Cerilio Cijntje te keren. Toch kreeg DEM wat hen toekwam. Twan Versijveren opende na een goede combinatie met Ogur Kaya de score en nog voor de rust wist Anthony van Dongen met een beheerste actie deze score te verdubbelen.

Een kwartier na de rust kwamen de Limburgers terug in de wedstrijd na een benutte strafschop van Dylan Zwartjes, maar vlak voor tijd had Van Dongen nog een wervelende actie in huis waarmee hij zijn ploeg in veiligheid bracht..