BEVERWIJK - DEM en UNA hebben zondag in Beverwijk de punten gedeeld. Na de zware bekerwedstrijd tegen Unitas eerder in de week, die pas na ruim 120 minuten en strafschoppen werd beslist in het voordeel van DEM bleek de 1-1 tegen de ploeg uit Veldhoven het maximaal haalbare.

De ploeg van Mark de Vries kwam in eerste instantie goed voor de dag en kreeg de nodige kansen ondermeer via Ugir Kaya die de paal raakte. In het vervolg werd UNA wat sterker, maar de steerke DEM-defensie kwam nauwelijks in de problemen. Op slag van rust nam de thuisploeg via een fraaie kopbal van Timo Wolters op voosprong.

In de tweede helft bleken de krachten bij DEM echter langzaam weg te vloeien en na twintig minuten leverde dit de gelijkmaker op van Yoeri Sijbers. Op het tandvlees en met de nodige strijd wist DEM het punt uiteindelijk over de streep te trekken.