OSS - RKVV DEM heeft voor een enorme stunt gezorgd door OSS '20 de eerste nederlaag van dit seizoen toe te dienen. De koploper stond tot zondag op veertien overwinningen en vijf gelijke spelen, maar aan die reeks werd een einde gemaakte door de ploeg van trainer Kiri Kalitzis.

De Beverwijkse formatie wist de verrassende zege in Brabant niet eens te stelen want na negentig minuten was men het er ook nog wel over eens dat het een verdiende overwinning was. De basis voor de zege werd al snel gelegd toen Brian Herraez na tien minuten bij een corner op de juiste plek stond om de 0-1 te produceren. De Beverwijkers kregen zelfs kans om deze voorsprong uit te breiden, maar slaagde daar voor de rust niet in.

Na de pauze probeerde ongeslagen koploper de bakens te verzetten, maar compact en gecontroleerd verdedigen hield DEM eigenlijk gemakkelijk op de been. Diep in blessuretijd werd de euforie vergroot toen Mike Adrichem van grote afstand de bal in het doel liet deponeren waarmee DEM tevens twee plaatsen wist te stijgen op de ranglijst van de Derde Divisie.