BEVERWIJK - DEM heeft zich op uitstekende wijze gerevancheerd voor de 5-0 nederlaag tegen HSC '21 van afgelopen weekend. In de midweekse speelronde liet de ploeg van trainer Mark de Vries zich van zijn beste kant zien door Quick met 3-1 te kloppen.

Ondanks het gemis van enkele spelers in verband met blessures legde DEM een uitstekende partij op de mat waarin de nodige arbeid niet werd geschuwd. Het Haagse Quick werd op eigen helft vastgezet en DEM beloonde zichzelf kort voor en kort na de rust. Timo Wolters opende de score in de 41e minuut na een vloeiende aanval over de linkerkant.

De tweede helft was nog geen vijf minuten oud toen Ugur Kaya die score verdubbelde. Quick was nauwelijks van de schrik bekomen toen Nigel Daniëls het duel besliste met de 3-0. pas in de uiterste slotfase konden de gasten wat terug doen. Keeper Swen Verswijveren wist de strafschop van Bouyouzan in eerste instantie te keren, maar had geen antwoord op de rebound.

Met zes punten uit vier duels kruipt DEM zo de middenmoot weer in. Komende zondag speelt de equipe van De Vries opnieuw thuis als OSS '30 op bezoek komt.