BEVERWIJK - RKVV DEM heeft zondag weer niet gekregen waar het recht op heeft en staat na vijf wedstrijden nog altijd maar op twee punten. Niet voor het eerst dit seizoen was de ploeg van trainer Kiri Kalaitzis de bovenliggende partij, maar was het Gemert dat er met de punten vandoor ging.

Hoewel DEM bij het duel tegen Gemert met name voor rust de bovenliggende partij was en de beste kansen kreeg, gingen de zwart-witten rusten met een voorsprong. Uit een strafschop maakte Joop Daniels de 0-1.

Na rust kreeg DEM de gelijkmaker waar het recht op had via Ogur Kaya. De Beverwijkers bleven de betere ploeg, kregen de gevaarlijkste kansen, maar toch was het Gemert die de drie punten wist te grijpen. Ralf Kemper scoorde met nog een kwartier te spelen de 1-2 en dat zou tevens de eindstand zijn.