BEVERWIJK - Hoofdklasse C.....zo heet dat vandaag de dag. Twee stapjes lager dan het hoogste amateurniveau in Nederland in deze leeftijdscategorie.

De jeugd van R.K.V.V. DEM JO11-1 komt fit de winterstop uit om zich voor te bereiden op een zware competitie.De tegenstanders bestaan uit goede clubs van naam zoals Purmersteijn en Hollandia. Er wordt een derby gespeeld tegen ODIN en ook angstgegner AFC '34 zit in de poule.

DEM begint direct met een pittige wedstrijd tegen Hollandia. Eindstand 3-3. Tevreden....... mwah.... maar eerste punt is binnen.Trainer Leroy wil altijd winnen dus geeft de daarop volgende weken zware, maar zeker ook leerzame trainingen.

De volgende potjes worden redelijk overtuigend gewonnen. De één met overtuigende cijfers, de ander op karakter. Zelfs AFC'34 werd met maar liefst 9-0 opzij gezet! De derby tegen ODIN was een gelijk opgaande strijd die uiteindelijk door DEM met 2-1 gewonnen werd.

Uiteindelijk bleek de eerste wedstrijd tegen Hollandia de wedstrijd te zijn van de nr. 1 tegen de nr. 2. Hollandia liet gaande weg een steekje vallen, zodat DEM de laatste wedstrijd genoeg had aan een gelijk spel. Maar zoals de jongens betaamd wilden ze die wedstrijd ook winnen! Na een zenuwachtige wedstrijd won DEM met 9-6 van Bloemendaal en zijn ze ongeslagen kampioen geworden! Hulde daarvoor.

Lincoln, Mitchel, Max, Marrio, Idse, Floris, Jamie, Deston, Jaymen en Marley! Gefeliciteerd!!Ook wil het team de invallers bedanken, want zonder hen was het niet gelukt!! Luca en Ilyes. Bedankt!!