HAAKSBERGEN - RKVV DEM heeft de uitwedstrijd bij HSC '21 in Haaksbergen met harde cijfers verloren. De ploeg van trainer Mark de Vries mocht lang hopen op een punt, maar kreeg in het slotkwartier nog eens vier treffers om de oren: 5-0.

De thuisploeg was na twintig minuten op voorsprong gekomen voor Lallouchen en die stand was op dat moment terecht. Na wat omzettingen in de rust kwam DEM na de rust beter in het spel en zonder echt grote kansen te krijgen mocht het hopen op een punt.

In het laatste kwartier ging het echter volledig mis voor de Beverwijkers die de deur ineens wagenwijd open gooiden. Twee doelpunten van zowel Stokkers als De vries bepaalden zodoende de eindstand op 5-0.

Komende woensdag om 20.00 uur speelt DEM op eigen veld de thuswedstrijd tegen Quick uit Den haag.