BEVERWIJK - Hoewel het huidige seizoen waarschijnlijk niet uitgespeeld gaat worden is de technische commissie en de technische staf van RKVV DEM alweer bezig met volgend seizoen. Na het komende vertrek van Sem van Amersfoort en Lefteris Grammenidis naar ODIN’59 kan DEM twee nieuwe gezichten begroeten.


Na gesprekken met de trainers Kiri Kalaitzis en Kevin Kalkman hebben Olgucan Sadiroglu en Tom Kok aangegeven om naar DEM te komen.

Olgucan Sadiroglu komt van OFC uit Oostzaan naar DEM toe. Sadiroglu werd op 15 jarige leeftijd bij het Haarlemse EDO gescout voor de opleiding van AZ. Hij doorliep de jeugdopleiding van AZ t/m Jong AZ. De linksbenige middenvelder ging dit seizoen naar OFC. De 21-jarige speler kwam in zijn jeugdperiode nog uit voor het Turks elftal <17, <18 en <19. Olgucan kent bij DEM Kick de Goede waar hij nog mee in de opleiding van AZ speelde. Sadiroglu wil zich bij DEM weer ontwikkelen en daarbij spreekt de jeugdige spelersgroep hem zeer aan.

Tom Kok komt over van RKVV Velsen. Kok komt vanuit Amstelveen en speelde in de jeugd van o.a. AFC uit Amsterdam. Hij speelde daar in de JO19-1. Vanuit Amsterdam ging Tom Kok, (20 jaar) naar VV Hoofddorp om van daaruit naar VVSB te gaan uit Noordwijkerhout. Dit lopende seizoen ging hij over naar RKVV Velsen. Hij speelde in Velsen als een aanvallende middenvelder met veel loopvermogen. Hoewel het hem goed beviel in Velsen besloot hij toch naar DEM te komen voor volgend seizoen. Het perspectief wat de technische staf hem voorschotelde sprak hem zeer aan. Door zijn ambitie en de speelwijze van DEM verheugt Kok zich op volgend seizoen. Tom Kok is student in Haarlem waar hij Sportkunde studeert aan de Hogeschool InHolland.