BEVERWIJK - Komende zondag in de derby tegen ADO '20, de ongeslagen koploper in de 3e Divisie, zal RKVV DEM uit een ander vaatje moeten tappen dan het afgelopen zondag deed. De ploeg van Mark de Vries liet het met name in de eerste helft afweten tegen Hercules en dat zorgde voor een 0-3 nederlaag.

De thuisploeg was duidelijk niet bij de les tegen de Utrechters. Men kwam telkens een stapje tekort en nadat Oussama Lahri al een waarschuwing had afgegeven met een schot op de lat wist spits Tim Waterink tweemaal te scoren.

DEM kwam dat nimmer te boven, al stond men in de tweede helft beter, oogde gretiger en kreeg ook twee prima kansen via Nigel Daniels en invaller Clayd Olf. Het leverde echter niets op en in de blessuretijd profiteerde Hercules nogmaals van de ruimte die achterin ontstond bij DEM toen Rogier Benschop de eindstand op 0-3 bepaalde.

De derby ADO '20-DEM begint zondag om 14.00 uur op Sportpark De Vlotter in Heemskerk.