AMSTERDAM - RKVV DEM heeft een punt overgehouden aan het restant van het eerder gestaakte duel tegen JOS Watergraafsmeer. De wedstrijd werd enige weken geleden bij rust gestaakt nadat een assistent-scheidsrechter zich onheus bejegend had gevoeld.

Beide ploegen begonnen de tweede helft in Amsterdam met een 0-0 stand en de gasten leken in eerste instantie er op aan te sturen dat punt te verdedigen. JOS Watergraafsmeer dacht daar echter heel anders over en kwam in de 60e minuut verdiend op voorsprong door een treffer van Max Versteeg op aangeven van routinier Raymond Fafiani.

De ploeg van trainer Mark de Vries moest even schakelen, maar pakte het in de laatste twintig minuten goed op. Mede omdat scheidsrechter Krop er zes minuten extra blessuretijd bij trok kregen de Beverwijkers toch nog een beloning toen Thom de Vries op schitterende wijze de 1-1 binnen schoot.

Komende zondag speelt DEM, dat nu elfde staat in de Derde Divisie, in eigen huis tegen de nummer veertien in de stand, Gemert.