BEVERWIJK - Dat de jeugdopleiding van DEM op een hoog niveau staat is algemeen bekend. DEM staat met zijn jeugdopleiding op een hele mooie 6e plaats. Dit is een landelijke ranglijst. Voorwaar iets om trots op te zijn. Vlaggendrager daarin is de JO-17-1. Toen 2 seizoenen geleden de huidige assistent trainer van DEM1, Kevin Kalkman, “zomaar” promoveerde naar de 1e Divisie was iedereen binnen DEM blij verrast. Maar hoe lang zouden onze jeugdspelers dit volhouden? In een poule met veel BVO’s zou DEM het toch heel moeilijk krijgen en waarschijnlijk niet redden was de algemene verwachting. Maar trainer Martin Sybrandi met assistent Coen Brand hielden het team in de 1e Divisie. Een prestatie van groot belang voor de vereniging.

De huidige JO-17-1 wordt nu getraind door Timo Wolters. Een echte DEMMER en selectiespeler van Arvid Smit. Gaat hij het ook weer redden? Het zou geweldig zijn.

Aan de randvoorwaarden zal het niet liggen. De ouders van dit team hebben het complete 11tal in het nieuw gestoken. Er ontbreekt de spelers aan niets. Zodat het team zich volledig op de sportieve uitdaging kan richten. Deze jongens zijn te volgen op zaterdag middag en is een bezoek zeker waard. Er kan genoten worden van een gedreven en op goed niveau spelende eigen jeugd.