BEVERWIJK - RKVV DEM heeft zondag het tweede punt in deze competitie kunnen bijschrijven na een 1-1 gelijkspel bij EVV in Echt. Een resultaat waar trainer Kiri Kalaitzis en zijn ploeg onmogelijk blij mee kan zijn gezien de vele kansen die men kreeg in Limburg.

DEM was vanaf het begin dominant tegen een zeer slordig spelend EVV dat in zijn doelman wel een uitblinker had. Zo kon het gebeuren dat de Beverwijkers twee handen vol aan kansen om zeep hielp. Alleen in de eerste helft kon men zo vijf, zes goede mogelijkheden noteren.

Ook na de rust waren de gasten de betere ploeg, maar een kwartier voor tijd kreeg men plotseling het deksel op de neus want na een domme overtreding kon Juul Respen van de penaltystip scoren. Een overwinning zou veel teveel eer zijn voor het zwakke EVV en zover kwam het niet. Net nadat de blessuretijd was ingegaan wist Richie Owusu-ansah alsnog een punt te redden voor DEM: 1-1.