BEVERWIJK - B.V.V. de Kennemers gaat weer hun jaarlijks terugkomende veiling houden en wel op vrijdag 10 mei in de Kennemers Kantine. Wederom zullen er onder leiding van 2 professionele veilingmeesters 125 kavels de revue passeren.

Elk jaar dat B.V.V. de Kennemers een veiling heeft gehouden hadden ze een spreker van naam en faam doe de aftrap doet van de veiling.Ook dit jaar heeft de B.V.V. de Kennemers een prominent uit de voetballerij bereid gevonden de aftrap van dit evenement te houden, niemand anders dan Pieter de Waard, Algemeen Directeur van Telstar.

Pieter de Waard zal de aftrap van de Veiling doen om 20.00 uur en de Veiling zal beginnen rond 20.30. Tijdens de veiling zullen er rond de 125 items geveild worden en alles komt ten goede van de Jeugd van de Kennemers. Zo hebben we o.a. een Bon van 500 euro van Wijcker Infra of het officiële wedstrijdshirt van Frenky de Jong, Dinerbonnen, Wijnpakketten.

Dit is Pieter de Waard :
Onafhankelijke geest, rechtdoorzee, laat iedereen in haar of zijn waarde. Manager van lastige samenwerkingsverbanden, in bedrijfsleven en sport. Houdt kikkers in kruiwagen en bouwt bruggen. Maar: zonder wrijving geen glans. Breekt ze dus ook incidenteel af om samen iets mooiers te maken. Strateeg, geduldig, gras groeit niet door er aan te trekken. Luistert liever dan dat hij praat. Motivator, inspirator, grappenmaker, echtgenoot, vader, zoon en broer.

Alles zal gehouden worden in de kantine van B.V.V. de Kennemers, wees welkom.