BEVERWIJK - Terwijl het hemalwater met bakken naar beneden kwam wist De Kennemers al snel orde op zaken te stellen tegen VVH/Velserbroek. na drie minuten stond de ploeg van trainer Paul de lange al op een 2-0 voorsprong om uiteindelijk met 5-1 te zegevieren. De grootste smet op de ruime zege was echter een domme rode kaart voor Stef Vonk.

Vonk trapte een op de grond liggende speler in zijn buik en kreeg volkomen terecht de rode kaart voorgeschoteld. Invloed op de wedstrijd had het niet want de thuisploeg had via doelpunten van Purse en Jansen al snel een basis voor de zege gelegd. Toch baalde trainer De Lange aangezien hij Vonk in een cruciale fase van de competitie langdurig zal moeten missen.

Na de rode kaart ging De Kennemers overigens vrolijk door en in de tweede helft maakte Jansen zijn tweede voordat Kors de eer wist te redden voor VVH. Rijssel en Valkhof bepaalden vervolgens de eindstand op 5-1.