BEVERWIJK - Het was een prachtige paaszaterdag op het sportpark van De Kennemers. Niet alleen qua weersomstandigheden, maar vooral de vrolijke gezichten van de jongste jeugd.


De groeperingen 07/ 08 en 09 gingen deze ochtend paaseieren zoeken en daarna lekker trainen. Enkele moeders hadden op alle velden veel chocolade eieren verstopt, welke de kinderen allemaal moesten zoeken. De eieren lagen in de dug-outs, in doelen, onder pionnen, onder hesjes, bij de afrastering van de velden als ook gewoon op het grasveld. Ook lagen er op ieder veld 2 "gewone" eieren welke goed waren voor de hoofdprijs, een grote paashaas van chocolade.

En er waren ook nog 2 "echte" paashazen aanwezig die de kinderen meehielpen met zoeken en waar de kinderen uiteraard ook achteraan gingen rennen om ze te vangen. Alle gevonden eieren mochten meegenomen worden naar huis. De training bestond voor iedere groep uit een afwerkvorm waarbij de paashazen op doel stonden en met de partijtjes deden zij uiteraard ook mee.

Aan het eind van de training kreeg iedereen een zakje met eitjes mee en een chocolade lolly om lekker tijdens de paasdagen op te eten. Dit alles werd mogelijk gemaakt door het 3e zondag elftal van De Kennemers. Alle spelers hadden een financiële bijdrage gedaan om de jongste jeugd een leuke ochtend te bezorgen. Dank voor deze heren is zeker op zijn plaats.