BEVERWIJK - Vrijdagochtend 5 maart werden alsnog een aantal jubilarissen gehuldigd bij BVV De Kennemers. Een en ander uiteraard corona-proof!! Eerder werden de jubilarissen thuis al verblijd met een prachtige bos bloemen, verzorgd door sponsor Bas Bloem. Tijdens de begin februari gehouden digitale 103e ALV werd al bekend gemaakt dat een aantal leden gehuldigd zouden worden wegens langdurig lidmaatschap.

Een zevental personen was in november gezamenlijk 320 jaar lid van deze oudste Beverwijkse Voetbal Vereniging De Kennemers. De 3 jongsten waren elk 25 jaar lid, t.w.: Jimmy Bosscher, Dennis Valkhof en Simon Hommes. Alle drie nog zeer betrokken bij de club. Zij zullen nog op een later tijdstip hun attentie ontvangen.

Vincent du Crocq vierde zijn 70e jaar lidmaatschap. Vincent altijd actief geweest en nu nog. Lid werkploeg, Kantinemedewerker, ooit Lid Jeugdbestuur, jeugdleider en Lid van Verdienste.

Leen Fenger, 65 jaar lid. Enkele taken die Leen door de jaren heen heeft uitgevoerd: Lid Jeugdbestuur, Jeugdleider, scheidsrechter, lid werkploeg. Ook Leen is Lid van Verdienste!

Ernst Janssen, 60 jaar lid. Nu Redacteur website, lid werkploeg en kantinemedewerker. In het verleden was hij Jeugdleider, Wedstrijdsecretaris Senioren (samen met Jaap Loer, (een van de eerste duobanen in Nederland) en jarenlang verzorger bij de Zondagselectie. Ook hij is al geruime tijd Lid van Verdienste.

Jur Zandbergen, 50 jaar lid. Duizendpoot Jur was ooit ook lid van het Jeugdbestuur, Jeugdleider, Trainer, Behandelde de Tuchtzaken en de daarbij behorende inning van boetes. Een aantal pupillen van Jur beleefeden op latere leeftijd hun debuut in het betaalde voetbal, waaronder Rafael v.d. Vaart. Op het ogenblik is Jur nog lid van de werkploeg en staat ook nog met enige regelmaat in de kantine. Hij is zelfs ERELID!!!!

Voorzitter Jaap Balder overhandigde de oorkondes en aan Jur vanwege het 50 jarig lidmaatschap de daarbij behorende speld.