BEVERWIJK - Tijdens de digitaal gehouden 103e ALV van BVV De Kennemers werd bekend gemaakt dat Jolanda Backer de mooie titel "Vrijwilliger van het Jaar" heeft verdient.


Jolanda Backer, in het dagelijks leven werkzaam in de zo belangrijke zorg, begon in de jaren '90 als voetbalster bij De Kennemers. Door een chronische blessure moest zij daar helaas mee stoppen In die tijd had zij al snel haar hart verpand aan deze voetbalvereniging en werd zij door "onze" Doortje Baars gevraagd in de keuken .En daar is zij nu al een kleine 25 jaar werkzaam, onder meer samen met Truus Schutter. Vele snacks bracht zij in al die jaren aan de hongerige vrouw/man.

Zaterdagochtend werd Jolanda door voorzitter Jaap Balder verblijd met een prachtige bos bloemen van Bas Bloem en een waardebon van Hoeve Adrichem. Beide bedrijven zijn trouwe sponsoren van BVV De Kennemers.

In dezelfde vergadering werden er eveneens een aantal jubilarissen gehuldigd te weten. Vincent du Crocq 70 jaar lid, Leen Fenger 65 jaar lid, Ernst Janssen 60 jaar lid, Jur Zandbergen 50 jaar lid en de heren Jim Bosscher, Dennis Valkhof en Simon Hommes, allen 25 jaar lid. Zij werden de week voor diezelfde vergadering allen verblijd met een prachtige bos bloemen, ook van Bas Bloem.