WINKEL - Door met 0-1 te winnen bij koploper Winkel hebben de vrouwen van De Kennemers de titelstrijd in de tweede klasse weer ongemeen spannend gemaakt. Door een laat doelpunt van Lois van Huisstede is de achterstand op Winkel nog maar één punt en wordt de strijd op de laatste speeldag beslist.

Het moet gezegd worden dat De Kennemers in de eerste helft een paar keer goed weg kwam bij een drietal kansen voor de thuisploeg. Na de rust namen de gasten echter het heft in handen en keepster Groot van Winkel hield haar ploeg op de been bij een schot van Eva Dijkkamp. Zes minuten voor tijd had zij echter geen antwoord op de poeier van Van Huisstede van net buiten de zestien.

In een spannende slotfase hield De Kennemers stand al had men daar nog wel een magnifieke redding van keepster Romana van Meerlant voor nodig bij een schot van Stoop. Winkel behoudt weliswaar een voorsprong van een punt, maar zal volgende week dan wel moeten winnen bij het sterke SV Hillegom (11.00 uur). Mocht dit niet lukken dan kan De Kennemers om 13.30 uur op eigen terrein de titel behalen tegen Bunnik '73.

Winkel VR1 - De Kennemers VR1 0-1 (0-0)
84. Lois van Huisstede 0-1

Foto's: DP Sportfotografie