BEVERWIJK - De competitie wordt gelukkig weer hervat. En hoe! Op een splinternieuw veld, waaraan de afgelopen tijd met man en macht is gewerkt, wordt IVV Landsmeer ontvangen door BVV De Kennemers.


Aanstaande zondag zal er na een voorwedstrijd tussen de jongste teams van beide verenigingen, de officiële opening van het veld worden verricht door de wethouder van Sportzaken Haydar Erol. Iemand die De Kennemers uiteraard ook bedankt voor zijn inspanningen in een eerder stadium.

IVV Landsmeer, toch best wel een bekende naam in de historie. Meermalen trof men elkaar, vaak met wisselend succes. Dat IVV niet onderschat mag worden, moge blijken uit het feit dat zij bij de noodgedwongen Coronastop in maart, al voetballend in de 2e klasse, een zeer degelijke 6e plaats innamen. 17 gespeeld en 23 punten...... Ook is de selectie er waarschijnlijk niet minder op geworden. Een vijftal spelers van hoger spelende verenigingen (AFC Amsterdam, Purmersteijn) kwam het versterken, hoewel dat zondag nog moet blijken. Het Amsterdamse voetbal heeft IVV tot titelkandidaat nummer 1 uitgeroepen.

Na prima wedstrijden in de 3e klasse werd het verzoek van De Kennemers tot promotie door de KNVB ingewilligd. Hoe zal dat gaan? Ogenschijnlijk was men toe aan een hogere klasse. Nu maar zien of dat er ook uitkomt. Wethouder Erol zal de door de familie Du Maine geschonken wedstrijdbal om 14.00 uur aan het rollen brengen.

Allen veel succes zondag, de generale tegen Weesp met fris spel, geeft de burger moed.

Tot zondag 20 september 2020, 14:00 uur