ALKMAAR - AFC '34 heeft zich voor komend seizoen verzekerd van de diensten van Guillaume Rijssel. De 21-jarige aanvaller komt over van derdeklasser De Kennemers uit Beverwijk waar hij dit seizoen de topscorer was. Rijssel keert daarmee terug bij de clubwaar hij vele jaren de jeugdopleiding doorliep.

Voordat de competitie dit jaar werd stilgelegd vanwege de corona-crisis scoorde topscorer Rijssel maar liefst zeventien keer in 17 duels voor De Kennemers. Het was zijn eerste jaar bij de derdeklasser waarmee hij in de race was voor promotie naar de tweede klasse.

Guillaume Rijssel die daarvoor twee jaar voor Alkmaarsche Boys uitkwam kiest echter voor de eerste klasse en een terugkeer bij zijn oude liefde AFC '34. Op de website van de Alkmaarse club laat hij weten: 'Ik ben blij om terug te keren bij AFC'34. Ik kom in een elftal waar veel spelers mijn oude ploeggenoten in de jeugdselecties waren. Ik heb dan ook hoge verwachtingen hoe ver we het kunnen schoppen, want het zijn gewoon goeie spelers die hier spelen. AFC'34 is voor mij in de regio Alkmaar de club waar je wilt spelen als dat haalbaar is.'