BLOEMENDAAL - Na tien overwinningen op rij is er een einde gekomen aan de ongeslagen status van De Kennemers. In de topper bij Bloemendaal ging de ploeg van trainer Paul de Lange met het kleinst mogelijke verschil onderuit (1-0).

De Kennemers had in de eerste helft het verschil kunnen maken toen het een handvol opgelegde kansen kreeg, maar keer op keer stuitte op een uitstekende keeper Van den Brink. Met name Guillaume Rijssel bleek het vizier niet op scherp te hebben staan. Bloemendaal dat ook al acht wedstrijden op rij had gewonnen sloeg vervolgens toe met een rake kopbal van Tim Beeren. Genoeg voor de zege bleek achteraf want in de tweede helft waren de gasten niet meer in staat om de Bloemendaalse muur te doen wankelen en waren de kansen schaars.

De Kennemers blijft wel koploper, maar ziet Bloemendaal nu wel tot twee punten naderen. Komende zondag sluit De Kennemers de voetblajaargang 2019 af met een thuisduel tegen middenmoter Spaarnwoude.