BEVERWIJK - De maand december staat altijd in het teken van veel gezelligheid en samenzijn. Ook bij de jeugdafdeling van De Kennemers is dat zeker weer het geval.


De jongste jeugd mag op vrijdagavond 2 december zijn schoen zetten op de vereniging. Sinterklaas zal ervoor zorgen dat er de volgende morgen een verrassing in de schoenen zit. Op zaterdag 10 december is de laatste competitiewedstrijd van 2022. Als afsluiting van fase 2, zal er 's avonds LED voetbal zijn voor alle jeugdspelers en gaan zij samen eten. Een superleuke ervaring verwachten wij, welke tezamen met LEDSvoetbal uit Uitgeest wordt georganiseerd.

Als totale afsluiting van het jaar 2022 zal er op woensdag 28 december, de 104e verjaardag van de club, een zaalvoetbaltoernooi zijn in de Kinheim sporthal. 's Avonds gaan de kinderen weer samen eten in de kantine en zal er een kinderkien worden gehouden. Oude tijden herleven!

Maar ook voor niet leden is er iets leuks, de gehele maand december mag er kosteloos worden meegetraind en als je wilt blijven voetballen, mag je ook meedoen aan de activiteiten. Dit geldt voor kinderen uit de geboortejaren 2011 tot en met 2016. Stuur vooraf een mail naar jeugdbestuur@dekennemers.nl