BEVERWIJK - Sinds oktober zijn er geen wedstrijden meer voor de voetballers/-sters uit de jeugd van BVV De Kennemers. Maar sinds dit besluit van het kabinet zijn alle trainers gewoon nog te vinden op het sportcomplex om de jeugd bezig te houden. Zowel doordeweeks alsmede vaak op de zaterdagen.


Een prestatie op zich, want hou alle kinderen maar eens bezig zonder dat zij uitzicht hebben op wedstrijden tegen andere verenigingen. Er wordt veel verwacht van de creativiteit en inzet van deze mensen. Onderlinge wedstrijden, toernooien met verschillende groeperingen en strandtrainingen heeft de jeugdcommissie al voorbij zien komen. Nu ook nog de scholen dicht zijn gegaan, is het voetbalveld nog één van de weinige plekken waar zij zich even lekker kunnen ontspannen en hun klasgenootjes/vrienden kunnen zien.

Daarom vond de jeugdcommissie de tijd rijpom deze top vrijwilligers een bloemetje aan te bieden. Want het is niet normaal in deze tijd, dat vrijwilligers dit kosteloos doen en er gewoon in wind en regen staan. Afgelopen woensdag werden zij allemaal verrast met een mooi boeket tulpen bezorgd door sponsor De Duinroos/ Bas Bloem.

'Erg bedankt voor jullie inzet en hou nog even vol!', zo laat de club weten.