HEEMSKERK - Afgelopen zaterdag nam Irene van der Kooi haar hoofdprijs van de Centennial Loterij in ontvangst bij Renault Drogtrop aan de Rijksstraatweg in Heemskerk. Nog enigszins beduusd en vol ongeloof dat zij de winnares is, reed ze zaterdagochtend vol trots weg in haar gloednieuwe Renault Twingo.

De eindtrekking van de Centennial Loterij, die was georganiseerd door B.V.V. De Kennemers in verband met het honderdjarig jubileum, vond ruim een week eerder plaatst op de receptie op de dag van de honderdste verjaardag van B.V.V. De Kennemers. Onder toeziend oog van de burgemeester van Beverwijk dhr. Smit en de voorzitter van de KNVB dhr. van Praag werden de prijswinnaars bekend gemaakt met als uitsmijter de winnaar van de gloednieuwe Renault Twingo, mede mogelijk gemaakt door Renault Drogtrop en B.V.V. De Kennemers. Door veel leden van B.V.V. De Kennemers werd reikhalzend uitgekeken naar de eindtrekking van de Centennial Loterij en uiteindelijk was het Irene van der Kooi, lid van de damesafdeling van B.V.V. De Kennemers, die er met de hoofdprijs vandoor ging.

Hiermee sluit B.V.V. De Kennemers een succesvol jubileumjaar af die gekenmerkt werd door vele hoogtepunten voor en door leden. Met onder andere een wedstrijd tegen de Oud Internationals, een wedstrijd tegen Lucky Ajax, een vijfdaagse vol activiteiten, maar ook vele jeugdactiviteiten was er afgelopen jaar voldoende te beleven op sportpark Adrichem. Vol enthousiasme en sportiviteit werkt de club dan ook toe naar het 125-jarig bestaan.