BEVERWIJK - Inmiddels draait het Muziekcafé in het Muziekfort in Beverwijk op volle toeren. Wie wil genieten van een echt stukje live muziek of zelf wil deelnemen aan het open podium is van harte welkom in de knusse poterne van het fort aan den Sint Aagtendijk aan de Vuurlinie. Elke derde donderdag van de maand gratis te bezoeken. Op donderdag 19 maart staat de band Rusty Cage op het podium.

Rusty Cage is de Rootsrock formatie uit de IJmond. Zij spelen eigen songs en covers van The Gaslight Anthem, Ryan Adams, Tom Petty en Frank Turner. Aanvang 20.00.

Na het optreden kan iedereen, jong of oud, ervaren of beginnend het podium weer betreden om samen muziek te maken of gezellig te kletsen over de muziek. Op donderdag 16 april is de band 2 Second Rule (voorheen She Rocks) aan de beurt met oude en nieuwe rock covers gespeeld door 4 fanatieke muzikanten.

In het weekend van 18 en 19 april 2020 begint weer het toeristische seizoen voor de forten. Op zondag 19 april 2020 zal de gids van Het Muziekfort Beverwijk je meenemen naar de verborgen plekken in en om het fort en het verhaal vertellen over de geschiedenis, de herbestemming en de Stelling van Amsterdam. De rondleiding brengt je langs de poterne, slaapvertrekken, kazematten en kruitkamers en geeft inzicht in het leven op een fort vroeger en nu! De rondleiding duurt ongeveer een uur. Open van 12.00-17.00. Om 13.00 en 15.00 start er een rondleiding. Toegang gratis.

Verder staan er dit seizoen weer verrassende acts gepland, zowel op het kleine podium als op de twee buitenpodia en in de oldskool MuziekfortLoods. Het Muziekfort is een prachtige plek gelegen langs de A9 met een stoere uitstraling en een authentiek karakter. Casual, ongedwongen en sfeervol!

Meer info via de website van het Muziekfort http://www.muziekfort.nl/ of volg ons op Facebook.