Het programma is klaar het stond al jaren op mijn “verlanglijstje”, en nu door het realiseren van onze B&B is het eindelijk werkelijkheid geworden.


Wat houdt het Relatie Boost Weekend in.

Het programma bestaat uit 2 weekenden, waarin je volledig met jezelf en je relatie aan de slag gaat. Het is speciaal gemaakt; als je elkaar beter wilt leren begrijpen, als je je niet meer gezien en gehoord voelt, als je moeite hebt om op een ontspannen manier samen te communiceren. Je begrijpt niet waarom jullie zo anders zijn, bijvoorbeeld; omdat hij niet snapt waarom jij zo moeilijk doet of waarom hij totaal geen moeite doet om.. 😉

Hierdoor stapelen de irritaties vaak op en voel je je regelmatig gefrustreerd. Want waarom zoek jij juist meer de emotionele balans en maakt hij alleen maar rationele keuzes? Hoe komt dit en wat doe je eraan? Je wilt zo graag de rust en ontspanning in jezelf en in je relatie weer terug.

De weekenden starten op vrijdag om vrijdag 14.00 uur en duren tot zondag 13.00 uur en vinden 1x in de maand plaats.

Het zijn twee zeer intensieve en exclusieve relatie trainingsweekenden, waarin je jezelf tegenkomt en jezelf en je partner heel goed leert kennen. De trainingen vinden overdag plaats. ‘s Avonds heb je de tijd om zelf in te vullen, terwijl je overnacht in onze heerlijke B&B Rustiek Andijk, waar je ‘smorgens van een geweldig uitgebreid ontbijt kunt genieten.

Grootste voordeel van het Relatie Boost Weekend is dat je het echt samen doet. Er samen ook even uit bent, waardoor het traject niet alleen sneller maar ook goedkoper is, dan Individuele Relatie Coaching. Ik vermeld er echter wel bij dat dit niet voor iedereen geschikt is.

Dat het vaak leuker is om het samen te doen, (mits de relatie dat inderdaad nog toelaat)😉, wil niet zeggen dat het een beter of sneller resultaat biedt. Iedere relatie is immers totaal anders. Het is een enorme boost voor je relatie, dat zeker. Mocht jullie relatie totaal ontwricht zijn, dan raad ik je aan om eerst met Individuele Relatie Coaching te starten.

Het Relatie Boost Weekend is intensiever, biedt sneller resultaat, er is veel meer interactie met elkaar en ik heb veel kortere lijntjes met jullie, waardoor we dus nog intensiever kunnen schakelen. Na een uitvoerig intake gesprek weet je wat voor jullie de beste optie is.

Bijkomend voordeel is een andere omgeving en dus geen afleiding van werk en gezin, waardoor je echt even helemaal de volledige focus volledig op je relatie hebt.

Wat bereik je als je dit gaat doen.

Het programma bestaat uit 2 weekenden, waarin je volledig met jezelf en je relatie aan de slag gaat. Het is speciaal gemaakt als je elkaar beter wilt leren begrijpen, als je je weer gezien en gehoord wilt voelen, als je de communicatie wilt verbeteren, zodat je weer op een ontspannen manier samen met elkaar om kunt gaan.

Het inzicht wat je krijgt, waarom jullie zo anders zijn is hier een van de belangrijkste eye openers. Je leert echt begrijpen wat je partner beweegt en waarom hij of zij iets doet of juist niet doet. Hierdoor ontstaat er veel meer begrip, omdat je weet wat hij/ zij echt nodig heeft. Wat de communicatie een stuk gemakkelijker en duidelijker maakt.

Je leert waar die verschillen vandaan komen en hoe je daar in de toekomst veel gemakkelijker mee om kunt gaan. Zodat je in de toekomst een relatie hebt waarin je samen weer echt kunt genieten, van de kleine dingen die er echt toe doen. En ervaart hoe je de rust en ontspanning in jezelf en in je relatie weer terug krijgt.

Nog een extra bonus is dat je leert hoe je grip krijgt op je emoties, waardoor je je veel gemakkelijker weer goed gaat voelen, je beter kunt ontspannen en je veel gemakkelijker je hoofd leeg kunt maken.

Dus wanneer wil jij starten met een fantastisch Relatie Boost Weekend of besluit je om liever eerst met Individuele Relatie Coaching aan de slag te gaan? Als je relatie niet is wat je ervan verwacht, dan weet je wanneer je er niets aan gaat doen en het waarschijnlijk nog langer uitstelt, er in de toekomst niets verbetert. De keuze ligt altijd bij jezelf. Wat zou jij willen bereiken?

Uit onderzoek is gebleken dat 92% van de stellen na een vakantie toch weer terugglijdt in de oude vertrouwde patronen. Zonder echt een duidelijk beeld hoe het het komend jaar eruit gaat zien en mogelijk met de hoop, dat er iets spontaan uit zichzelf zal verbeteren? Wat denk je zelf?

Ook omdat er niet echt een plan gemaakt wordt, hoe jij en je partner het zouden kunnen veranderen. Je mist simpelweg het inzicht en de stappen om dit te realiseren, anders had je er zelf al veel eerder iets aan gedaan.

Het grote voordeel is, dat ik weet hoe mensen verschillen in het omgaan met emoties, (breinbepalend) en hoe je dus zelf snel grip op je emoties kunt krijgen, zodat het verlangen om elkaar beter te begrijpen, snel en eenvoudig op te lossen is.

Het is belangrijk om eerst die emoties, (frustraties, woede, onzekerheid, verdriet, angst, onbegrip) onder controle krijgen, zodat de veranderingen die jullie willen gaan maken, voortkomen uit weloverwogen keuzes en niet uit emotie/gevoel! Je hoeft het gelukkig niet alleen te doen.😊 Ik heb deze weekend speciaal voor stellen als jullie ontwikkeld!

Laten we er samen twee mooie, speciale Relatie Boost Weekenden van gaan maken! Hoe lijkt je dat? Hoeveel meer impact denk je dat dit voor jullie zal hebben? Dit is echt een geweldige aanbieding.

De Relatie Boost Weekenden bestaan uit:

• Zowel Individuele Coaching (breintype) als Duo Coaching.

• 6 Intensieve Coaching Dagen op een Prachtige Locatie; www.Rustiekandijk.nl

• De normale prijs van 1595 p.p. bij Individuele Relatie Coaching.

• Incl. 4 Overnachtingen met een Geweldig Ontbijt t.w.v. 660

van 3850 nu voor 3395

Dit is ruim 10% korting en

In 2 weekenden in plaats van 3 maanden. 😉

Echter tot 15 december dit jaar nog te boeken voor een zeer speciale prijs van slechts

2995

Dat is meer dan 25% korting!

Er is slecht heel beperkt plek en na 15 december geldt de reguliere prijs, zoals hierboven vermeldt, die op de website komt te staan. Uiteraard kan je wel later starten, maar de aanbiedingsprijs geldt alleen als je je aanmeld vóór deze datum.

“Mijn eerste afspraak met Saskia was begin juni 2023. Na een intensieve periode van verliezen in onze familie dacht ik dat 4 jaar na dato dat de rust was wedergekeerd. Echter een nieuwe fase had zich aangediend, mijn echtgenoot en ik begrepen elkaar totaal niet meer. We zaten op totaal verschillende frequenties, "lazen" elkaar niet meer en we waren elkaar volledig kwijt. Een prachtig huis, prachtige kinderen en een luxe leven. Wat ging er mis?

We besloten ondersteuning te zoeken en vonden deze bij Saskia, op individuele wijze want, we hadden andere breintypes. Daar begreep ik eerst niet veel van.

Na de eerste sessie voelde ik mij eindelijk gehoord en begrepen. Eindelijk iemand die begreep waar ik tegenaan liep. Saskia leerde mij over de verschillende breintypes. Ik als de "perfectionist" moest het (andere) breintype van mijn partner leren begrijpen.

Ik heb van Saskia geleerd dat mensen verschillende breinen en denkwijzen hebben en dus anders met zaken omgaan en vooral heb ik geleerd er als perfectionist geen last meer van te hebben. Na 6 sessies kan ik zeggen dat ik "kan loslaten" en keuzes te maken die voor mij goed voelen en daarnaast hangt de relatie met mijn partner niet meer als een donkere wolk boven mijn leven.Het is door de begeleiding van Saskia luchtiger geworden, positiever en het heeft me nog sterker gemaakt in het maken van mijn keuzes en het stellen van mijn grenzen.

Toen ik naar de laatste sessie reed, bedacht ik me dat ik ook klaar was om af te ronden. Wie had dat gedacht toen ik aan het begin van de zomer startte. Het is de meest leerzame "summer course" van mijn leven geweest en ik ga de handvatten van Saskia zeker nog vaker toepassen in de toekomst. Ik kan Saskia en haar energieke, open en liefdevolle wijze van coaching aan eenieder aanbevelen.

Dag lief, mooi mens!

"Je kunt een ander niet veranderen, je kunt alleen veranderen hoe jij ermee omgaat".

Lieve groet, Kitty”

Nogmaals deze prijs is echt belachelijk voor 2 personen, inclusief Individuele- en Duo -coaching, overnachtingen en heerlijke ontbijtjes, dus wat kan ik nog meer zeggen. Ken je iemand die hier graag gebruik van zou willen maken, dan mag dat natuurlijk ook. 😊

Aanmelden voor een intake gesprek of meer informatie vind je hier.

Hoe fijn zou het zijn om in zo’n korte tijd elkaar beter te leren begrijpen, je echt door je partner gezien en gehoord te voelen, de communicatie te optimaliseren en je samen weer goed en gelukkig te gaan voelen?

Heb een mooie dag en wie weet, tot ziens!

Liefs,

Saskia Karels

Relatiepraktijk Unchain Your Brain

www.unchainyourbrain.nl
info@unchainyourbrain.nl
www.rustiekandijk.nl
M: 06-28886657

P.S. ik heb slechts plek voor 3 stellen, omdat eind april de B&B weer volledig open gaat.