,,Ik ben pas blij als mensen prettig verrast zijn. En ik geloof het soms zelf niet, alles leek me te komen aanwaaien en alles viel op z'n plaats.''

BEVERWIJK
Lisa Castricum (28) is ondanks haar jonge leeftijd toch al 10 jaar passioneel bezig met tandtechniek. Ze wilde tandarts worden maar dat zou te lang gaan duren in verband met haar dyslexie. Nu is ze in haar eigen praktijk en op locatie de specialist van diverse tandartsen in de omgeving. Specialist én kunstenaar. Tandtechniek is een vak waar je creatief, handig en vindingrijk moet zijn. En liever ook nog heel erg sociaal en dat is Lisa in hoge mate. ,,Ik stop er heel veel tijd in want ik vind het zo leuk! De mensen leren kennen, met ze praten en iets moois voor ze maken. Weet je wat een compliment is? Als men tegen mijn klanten zegt: 'Heb je een nieuwe bril of ben je naar de kapper geweest'?

PROTHESES
Lisa Tandtechniek is gespecialiseerd in volledige protheses, nood protheses, gedeeltelijke protheses, implantaten en frames onder andere. Dit alles in een gezellige praktijkruimte en bijgestaan door twee heel fijne en vertrouwde mannen. Ook hierbij was er sprake van geluk: ,,Dit pand kwam op mijn pad, ik wilde in eerste instantie in de garage bij mij aan huis starten. Het voor mezelf beginnen heeft ook zo moeten zijn, de tandtechnieker waar ik 8 jaar heb gewerkt vertrok met de Noorderzon en ik kon met hulp van het UWV goed de tijd nemen om mijn eigen zaak op te zetten. Ik ben opgeleid door Arnold, die nu sinds een half jaar bij me werkt. En Nassar kende ik omdat ik ooit bij zijn toenmalige baas solliciteerde. Het lijkt wel of alles me komt aanwaaien, ik geloof het soms zelf niet!''

GEBIT
Lisa vertelt verder:,,Een gebit is best persoonlijk. de kleur en de vorm bepalen je uiterlijk en uitstraling. Het is hier heel laagdrempelig, ik bespreek alles met de mensen, ook hoe ze kosten kunnen besparen. Je bindt klanten voor jaren, en ik sta ook altijd voor ze klaar. Zelfs 's avonds en in het weekend. Het mooie van mijn eigen praktijk is dat ik van A tot Z achter mijn werk kan staan, geen compromissen hoef te sluiten. Ik neem echt heel erg de tijd voor mijn klanten, laat ze hun verhaal vertellen. Soms komen ze met foto's van vroeger of van het gebit van hun dochter. 'Zo wil ik het' zeggen ze dan.'' En dat kan dan want de klant is koning.

SOCIAAL
Creativiteit, handigheid en inzicht kan niemand zichzelf aanleren. Dat heb je of niet. Wat je jezelf al helemaal niet kan aanleren is de passie en liefde voor je vak. Dat moet in je zitten.'' En ook: ,,Overleg en communicatie zijn zó belangrijk! Wij stralen uit dat we er zijn voor onze klanten. Dat we ze willen leren kennen en zo weten wat het beste bij ze past. Wij maken met heel veel plezier de 'kunstwerken', want zo zien we het. Ik werk ook 's avonds en in het weekend op afspraak. Voor de mensen die wat minder mobiel zijn bied ik een aan huis service.'' Verder is Lisa ook gespecialiseerd in angstpatiënten en kun je ook gewoon eens een gesprek met haar aangaan wat de mogelijkheden zijn.

Lisa Tandtechniek
Beneluxlaan 93
1946WJ Beverwijk
06-36273064
https://lisatandtechniek.nl