Wakker worden met een lichaam dat voelt alsof je overreden bent met een wals. Een hoofd hebben als een tikkende tijdbom. Je moet voorzichtig je armen en benen bewegen want je hebt het gevoel dat alles op slot zit. Dit is voor de meeste vrouwen en sommige mannen een realiteit.


Ja, en wat is het en wat doe je er mee. Je lichaam wil mee met wat zich in je hoofd afspeelt. Je lichaam vertaalt je geest. Je ontwikkelingen en groeien van je denken word door je lichaam opgevolgd. En dan heeft je lichaam ook nog te maken met de veranderingen van de wereld.

Je lichaam heeft het zwaar dus. De energieën die zorgen voor vooruitgang van de aarde moet worden getransformeerd in je lichaam.

Het Universum met de aarde als middelpunt is hard aan het ombuigen van negatief naar positief. Van donker naar Licht. Van haat naar onvoorwaardelijke Liefde.

En nee dat gaat niet in een jaartje. Dit is begonnen rond 2000 en gaat nog jaren door. De hele mensheid word meegenomen in deze veranderingen. Je lichaam is nu zo belangrijk om naar te luisteren. Neem tijd om je lichaam te laten rusten want we hollen nu door tot bedtijd en verwachten dan te slapen en de volgende dag uitgerust te zijn. En zo werkt het niet. Wees zuinig op je lichaam.

Je gaat dan door naar een burn-out (opgebrand).
Je lichaam is je huis, je carrosserie, hier op aarde. Je ziel( de motor)en je geest (brandstofenergie) wonen in je lichaam. Het mooiste is een samenwerking van lichaam, geest en ziel.de geest “ziet” alles wat belangrijk is en het lichaam vertaalt dit naar actie. En de ziel is het “geweten” waar het aan getoetst word. Er is geen medicijn waar je lichaam beter van word. Integendeel Het moet ook nog het medicijn verwerken. Een slaappil is een verdoving en je lichaam word is zijn geheel lamgelegd en rust niet uit. Alleen rust (ontspannen) kan een lichaam herstellen. Dus neem meer momenten van nietsdoen. Van rust. Al is het op het toilet(zonder telefoon).

Neem de tijd voor ontspanning, voor dat het lichaam zelf aan de rem trekt en je niet meer kan functioneren. En nee je vecht niet om beter te worden. Je rust uit en wacht tot je lichaam weer in staat is om normaal te functioneren.


https://www.truus-quax.nl/