BEVERWIJK - In mei 2017 speelden Job en Dennis een klein stukje uit hun show tijdens de Preview Night en dat resulteerde in een voor een uitverkochte kleine zaal in november daarna! Nu zijn ze terug met een show gewijd aan hun idolen in de grote zaal van het Kennemer Theater.

Jop Wijlacker en Dennis Kolen halen hun jeugdherinneringen op met de mooiste Simon & Garfunkel songs; van het ingetogen ‘Sound of Silence’, ‘Scarborough Fair’ en ‘Homeward Bound’ tot het opgewekte ‘Mrs Robinson’, ‘The Boxer’ en ‘Cecilia’. De liedjes worden ondersteund met sfeervolle beelden en afgewisseld met spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen. Door de harmonieuze stemmen, sfeervolle melodieën en diepgaande teksten ontstaat er zelfs in de grootste, prestigieuze zalen een intieme en intense sfeer.

Momenten van bezinning, muziek met een lach en een traan. Jop en Dennis brengen het publiek dichter bij Simon & Garfunkel dan het ooit durfde te dromen…

“Tijdens een spontaan akoestisch optreden, backstage ergens in Duitsland, ontdekten ze elkaars voorliefde voor Simon & Garfunkel. Het applaus smaakte naar meer…” (Algemeen Dagblad, feb’16)

Kaarten vanaf € 17,50 voor vrijdag 20 maart om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.