Een donor wil zeggen je geeft iets van jezelf aan een ander.

Dit kan zijn geld of goederen, maar ook iets van je lichaam.

Dit kan bij leven en bij overlijden.

Een soort van hergebruik van organen.

De ander krijgt dan een gift of gave. Of een lichamelijke cadeau.

Wat je je wel moet realiseren dat ook een orgaan een energie kan dragen van de eigenaar die het heeft gedragen in zijn of haar lichaam. En die energie gaat over in jou lichaam en dat kan veranderingen geven. Soms minimaal maar soms ook hele grote veranderingen. Er is bekend van een harttransplantatie die de ontvanger zodanig heeft verandert dat de partner er moeilijk mee om kon gaan. Meestal gaat het goed maar het is iets wat de medische wetenschap totaal niet mee om kan gaan. Ze krijgen dit niet in hun opleiding mee. Ze studeren medicijn oplossingen , geen sociale oplossingen. Dan kan je naar een therapeut of psycholoog en in het ernstigste geval naar een psychiater. Wat ook niet helpt want die geven weer medicatie.

De medische wetenschap gaat steeds verder met ontwikkelen en we mogen ons toch wel zo langzamerhand afvragen of er meer is dan alleen de operatie of de pillen.

Er is ook een groot grijs gebied wat als een schaduw om de medische wetenschap heen hangt. Het grote gebied van emoties en gevoel.

Van de intuïtie die door de medicatie word platgelegd maar toch een weg vind om tevoorschijn te komen en gezien wil worden.

In het ergste geval kan het hart niet geaccepteerd worden door het lichaam en dat heeft een reden. Maar dat leggen pillen alles plat en lukt het toch weer.

Een succes? Nee, want er word niet geluisterd naar wat het lichaam te vertellen heeft.

En altijd vind de emotie een weg door alle barrières heen. Er is geen medicijn of therapeut die je gevoel voor altijd plat kan leggen.

Je emoties krijg je te voelen en dan kan je alleen maar luisteren en actie ondernemen.

Bij een overlijden zou er ook een medium bij kunnen zijn om te horen of de overleden persoon nog iets wil doorgeven aan de volgende bezitter van het orgaan. Een energetische schoonmaak van het orgaan zou ook een idee zijn.

Want overlijden is iets wat je je realiseert als het gebeurt is.

En dan kan je niets meer delen. Behalve door een medium.


Truus Quax