BEVERWIJK - De Zonnebloem afdeling Beverwijk én het bestuur van de Regio Kennemerland zijn hard op zoek naar vrijwilligers.


Steeds meer mensen doen een beroep op de Zonnebloem. Onze vrijwilligers zetten zich in voor huisbezoekjes maar stellen ook gasten op de hoogte van de activiteiten van de Zonnebloem. Het bestuur van de Regio zit te springen om een nieuwe secretaris.

Vind je het leuk om bij iemand met een lichamelijke beperking, thuis een kopje koffie te drinken of om even een rondje te bellen met gasten als we een dagje uitgaan? De Zonnebloem wil mensen met een beperking mooie momenten bezorgen. Dat is wat de Zonnebloemvrijwilligers doen.

Vrijwilligerswerk bij de Zonnebloem is niet alleen leuk maar geeft ook een goed gevoel.
Zo is de afdeling Beverwijk in juni een dagje naar Artis geweest en hebben ze onlangs nog herfstukjes gemaakt. Maar er vinden ook kleinere, 1 op 1 activiteiten plaats. Dan trekt de vrijwilliger er samen met de gast op uit, naar een museum of een uurtje winkelen.

De secretaris bij Regio Kennemerland, maakt deel uit van het bestuur en draagt zorg voor de vergaderingen. Het zou fijn zijn als je in een team kunt werken en het online werken geen probleem is.

Is je interesse gewekt en wil je meer weten?
Neem dan contact op met mw. Riny Conijn, tel 0251-217573.
Wil je meer weten over de vacature van secretaris bel dan met dhr. Willem Bruijns tel 0251-294387.