BEVERWIJK - Gebruikers van Park Overbos kunnen op zaterdag 11 september in gesprek gaan over hun wensen en ideeën voor de inrichting van het park. Wij organiseren hiervoor een Parkdag. Tijdens de Parkdag staan medewerkers van de gemeente met een tent in de buurt van sporthal Beverwijk/de Walvis. Tussen 12.00 en 16.00 uur is iedereen daar van harte welkom om in gesprek te gaan over de inrichting van Park Overbos en Landgoed Adrichem.


QR-wandeling

Op dit moment kunnen bezoekers van Landgoed Adrichem ook een wandeling volgen langs acht plekken met QR-bordjes. Door de code te scannen lees je over de plannen voor die plek. En dan kun je meerkeuzevragen beantwoorden over de inrichting die jij wenst. Er is geen vaste volgorde, je kunt op elke plek beginnen. Scan de QR-code en geef je mening.

Landgoed Adrichem

Het project Landgoed Adrichem biedt een oplossing voor knelpunten, wensen en problemen die speelden in en om Park Overbos. Zoals de wens om uitbreiding van de hockeyvelden, om de parkbeleving te verbeteren en de geluids- en parkeeroverlast op te lossen. Bovendien draagt het ontwerp bij aan de klimaatopgave en waterhuishouding van de gemeente Beverwijk door het aanpassen van het watersysteem.

Meer lezen over de plannen en vorderingen van Landgoed Adrichem? Uitgebreide informatie is te vinden op www.beverwijk.nl/landgoedadrichem