BEVERWIJK - Al van jongs af aan neem je elke dag deel aan het verkeer. Je hebt al jarenlang je rijbewijs en je hebt intussen al heel wat kilometers afgelegd. Kortom: één brok verkeerservaring. Maar wanneer heeft u zich voor het laatst verdiept in de verkeersregels? Voor veel mensen is dat al lang geleden.

Verkeersregels veranderen, telkens een klein beetje: nieuwe verkeersborden, snelheden, rotondes, belijning, voorrangsregels enzovoort. Wist u dat 40% van de verkeersregels in de afgelopen vijftien jaar is aangepast!

Doe mee met de opfriscursus verkeersregels in Beverwijk
Wilt u als ervaren verkeersdeelnemer graag nog eens worden bijgespijkerd over de laatste verkeersregels? Veilig Verkeer Nederland organiseert onder leiding van een docent verkeersonderwijs de opfriscursus verkeersregels. De cursus wordt gehouden op woensdag 10 november 2021 van 9:00 -12:00 uur in raadzaal van Beverwijk, hier zijn geen kosten aan verbonden.

Meldt u aan voor deze opfriscursus die bedoeld is voor verkeersdeelnemers van 55 jaar en ouder. De cursus heeft een informatief karakter en er is geen examen aan verbonden. Er kunnen maximaal 40 deelnemers meedoen.

Inschrijven kan vóór 30 oktober via de website www.vvn-afd-beverwijk-heemskerk.nl. Via de balk Opfriscursus kunt u het inschrijfformulier invullen en opsturen. U ontvangt een bevestiging van de inschrijving en voor aanvang van de cursusdag een uitnodiging.