BEVERWIJK - Op zaterdag 14 december koken amateurkoks van Cuisine Culinaire De Wijcker Kookclub uit Beverwijk voor de 16e keer een kerstdiner voor maar liefst 115 mantelzorgers en senioren in de Grote Kerk van Beverwijk. De genodigden worden door de ouderenadviseurs van Wel(d)oen IJmond geselecteerd. Omdat de IJmond gemeenten dit initiatief een warm hart toedragen zijn de wethouders van Beverwijk, Heemskerk en Velsen hierbij aanwezig.

De Wijcker Kookclub, die voor het zestiende achtereenvolgende jaar een kerstdiner kookt, wil ook dit jaar niet alleen de mantelzorgers uit Beverwijk, Wijk aan Zee, Heemskerk en Velsen uitnodigen voor het kerstdiner maar ook eenzame senioren in het zonnetje zetten.

Elk jaar weer ontstaat er tijdens het diner een sfeer van saamhorigheid en staan er mensen op die verrassend uit de hoek komen. Enkele gasten dragen gedichten voor en daarnaast worden er, samen met de koks, volop kerstliederen gezongen. De aanwezigen genieten volop. Ze zijn echt een avondje uit en hoeven even niet te zorgen. Alles wordt geregeld. Ze zijn hier dankbaar voor

Optreden van Muziekkorps Leger de Heils
Bij de ingang staat een orkest van het Leger de Heils de gasten te verwelkomen.
Dit jaar staat opnieuw een speciaal optreden van een zeer bekende artiest op het programma. Het programma is uitsluitend voor genodigden, er zijn voor dit evenement geen kaarten te koop.