BEVERWIJK - Ben je net gestart met ondernemen of heb je plannen om een eigen onderneming te starten? Het Startersloket van de gemeente Beverwijk verzorgt gratis workshops en trainingen voor inwoners die net zijn gestart met een eigen bedrijf of overwegen om te starten als ondernemer. In het eerste kwartaal van 2024 zijn er 4 online workshops.

De eerste online workshop is op maandag 15 januari om 19.30 uur. De workshop is bedoeld voor startende of oriënterende ondernemers die hulp wensen bij het starten van een eigen bedrijf. Aan de hand van 20 praktische stappen bespreken we wat er komt kijken bij het starten van een bedrijf. Via de chat kunnen deelnemers hun vragen stellen.

Praktische tips en antwoord op je vragen

‘Ik raad mensen die overwegen een eigen bedrijf te starten van harte aan om deze workshop te volgen. De training zit bomvol praktische tips en gaat in op veelvoorkomende vragen onder startende ondernemers,’ aldus wethouder Niek Wijmenga.

Meer informatie en aanmelden via beverwijk.nl/startersloket

Meer informatie over deze en andere aankomende workshops staat op beverwijk.nl/startersloket. Daar kunnen geïnteresseerden zich ook (gratis) aanmelden.

Stad van en voor ondernemers


‘Beverwijk is al 725 jaar ook een stad van en voor ondernemers. Ondernemers zijn van groot belang voor de gemeente,’ vertelt Wijmenga.‘
Daarom werken we samen met Stichting Startersloket om (startende) ondernemers beter te ondersteunen, bijvoorbeeld door het aanbieden van gratis trainingen.’

Doorlopend trainingen

Het Startersloket van de gemeente Beverwijk verzorgt het hele jaar gratis trainingen. Vooralsnog staan de volgende online trainingen gepland:

Alvast meer weten?

Wil je alvast meer weten over het starten van je eigen bedrijf? Op https://beverwijk.startersloket.nl vindt je veel informatie, waaronder een handig stappenplan. In 20 stappen krijg je inzicht in de belangrijkste onderwerpen voor jouw startende onderneming.