BEVERWIJK - Het is belangrijk dat iedereen mee kan doen in de samenleving van Beverwijk.

Dit geldt zeker ook voor gehandicapten, chronisch zieken, uitkeringsgerechtigden, jongeren die met zorgen rondlopen of mensen die moeilijk aan het werk komen. Zij hebben vaak zelf ook ervaringen, initiatieven en ideeën die hen verder helpen, maar worden niet altijd goed gehoord. De participatieraad ondersteunt hen daarbij. Wil jij ervoor zorgen dat zij goed gehoord worden? Meld je dan nu aan voor de participatieraad.

Vanaf 1 april 2018 starten in Beverwijk, Heemskerk en Velsen de participatieraden. Groepen van 7 tot 12 vrijwilligers die, ondersteund door professionals uit de gemeente, zelf aan de slag gaan. Samen manieren bedenken om in contact te komen met de mensen om wie het gaat. Luisteren naar hun ideeën en initiatieven mogelijk maken.

Als lid van de participatieraad is jouw kennis en ervaring belangrijk, maar vooral dat je je betrokken voelt bij sociale vraagstukken. Zo kunnen we met elkaar het samenleven in onze gemeente verbeteren. Heb je belangstelling om deel te nemen aan de participatieraad? Meld je dan voor 1 maart 2018 aan via deze knop

Aanmelden

Meer informatie kun je lezen op onze website of neem contact op met Marja van Leeuwen via 0251-256 256.