BEVERWIJK - Van 31 oktober tot 6 november is de Nationale Klimaatweek 2022 en Beverwijk doet mee. Inwoners en ondernemers in heel Nederland komen in actie voor het klimaat. Er is aandacht voor energie besparen, isoleren, verduurzamen, vergroenen en minder afval. Thema’s die grote groepen mensen op dit moment bezig houden. In Beverwijk gebeurt al opvallend veel.

Kersverse klimaatburgemeesters

Angelique de Vries, directeur van Basisschool de Sleutelbloem en Marijn Kos, student Duurzaamheid aan het ROC Nova College geven als kersverse klimaatburgemeesters van Beverwijk het goede voorbeeld. Zij zetten zich het komende jaar in voor een beter klimaat en helpen anderen dat ook te doen. Ze maken andere inwoners enthousiast en helpen hen in actie komen. Mensen om trots op te zijn en die wij als gemeente graag helpen. Je komt Angelique en Marijn in de Klimaatweek vast tegen.

Wat gebeurt er al in Beverwijk?

Wij zijn trots op zoveel creativiteit, enthousiasme en daadkracht. Van 31 oktober tot 6 november delen wij zoveel mogelijk kennis, tips, ideeën en voorbeelden. Wat kan er allemaal al, hoe kun je meedoen, hoe kun je beginnen en bij wie kun je meekijken? Houd het in de gaten en doe mee!

Volg onze socials en kijk op de website duurzaam voordeel. Vragen? Mail ons via: duurzaamvoordeel@beverwijk.nl