BEVERWIJK - Van donderdag 6 april tot en met woensdag 31 mei is in de publiekshal van het stadhuis van gemeente Beverwijk de expositie ‘75 jaar Lucasgilde: het gilde door de jaren heen’ te zien. Het Lucasgilde is een vereniging van amateur beeldend kunstenaars, van jong tot oud en van beginner tot gevorderde. De expositie geeft een overzicht van alle activiteiten van het kunstenaarsgilde in de afgelopen 75 jaar. De stijl van de werken varieert van realistisch, figuratief tot licht abstract.

Wethouder Teun-Jan Tabak opent aanstaande donderdag de expositie om 17.00 uur.

Komt u een kijkje nemen?

U bent van harte welkom de expositie tijdens de openingsuren te bezoeken in de publiekshal van het stadhuis, Stationsplein 48 te Beverwijk.

Is het Lucasgilde iets voor u?

Het Lucasgilde Beverwijk bestaat al sinds 1947 en is actief als teken- en schildervereniging voor amateurkunstenaars. Het Lucasgilde biedt leden een plek voor creatieve ontwikkeling op het gebied van alle teken- en schildertechnieken. De leden kunnen op vier dagdelen in het atelier van het Lucasgilde terecht. Het atelier bevindt zich in het Centrum voor de Kunsten, Kerkplein 3 te Beverwijk. Er is altijd een artistiek begeleider/kunstenaar aanwezig voor professionele begeleiding. Wilt u kijken of het iets voor u is? U kunt 2x geheel vrijblijvend een dagdeel meedoen en kennismaken. Via de website www.lucasgildebeverwijk.nl kunt u zich hiervoor aanmelden.