BEVERWIJK - De heren van Australia’s Thunder From Down Under gaan Nederland te lijf. Vanuit Las Vegas -waar ze hun eigen show hebben- zetten de breed gespierde en sexy dansers van Australia’s Thunder from Down Under het Kennemer Theater op woensdag 17 oktober in vuur en vlam!

Acht mannen, spetterende muziek en een prachtige lichtshow. Een Ladies Only ervaring die de scherpe randjes van vermaak tarten, maar… de waarden en normen van zedelijkheid respecteren. Wereldwijd hebben al meer dan 8 miljoen mensen deze topentertainers zien optreden. Naast hun theatrale shows zijn ze op TV meerdere malen special guest geweest bij onder andere NBC’s Today Show, The Tyra Banks Show, ABC Daytime, Project Runway en TV- series als Drop Dead Diva. Enkele jaren geleden zijn ze onderscheiden met de titels Best Adult Attraction en Best Male Revue show in Las Vegas.

Desert Dreams Tour 2018 is een verleidelijke, smakelijke en vermakelijke high-energy show die elke vrouw gezien en beleefd moet hebben. De prikkelende choreografieën, opzwepende muziek en natuurlijk de glimmende torso’s maken de stoutste fantasieën, in deze vernieuwde show, werkelijkheid. En hoewel de mannen de grenzen duidelijk opzoeken, gaan ze er nooit overheen.

Deze all-male dansrevue is geschikt voor iedereen die de achttien is gepasseerd en zorgt gegarandeerd voor verhitte taferelen, rode wangetjes en rondslingerend textiel. En…heren zijn welkom!

Kaarten vanaf € 30,50 voor woensdag 17 oktober om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.