BEVERWIJK - Evenementen zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kost het organiseren van een groot evenement maanden aan voorbereidingstijd. En er moet rekening gehouden worden met regionaal beleid. Het is daarom belangrijk dat evenementen op tijd worden aangemeld voor de regionale evenementenkalender.

Wilt u in 2022 een evenement organiseren? Meld uw evenement dan uiterlijk 25 oktober 2021 bij ons aan. Dit doet u met het meldingsformulier. Als u uw evenement niet op tijd aanmeldt, kunnen wij deze niet in de evenementenkalender opnemen. Een gevolg hiervan kan zijn dat uw aanvraag voor een evenementenvergunning niet kan worden gehonoreerd. Let op: het melden van een evenement is niet hetzelfde als het aanvragen van een vergunning. Naast deze melding moet u op tijd een evenementenvergunning aanvragen.

Meer informatie hierover leest op op de pagina Evenementen organiseren. Het aanvraagformulier kunt u hier downloaden. Stuur het volledig ingevulde formulier naar info@beverwijk.nl t.a.v. team Leefomgeving, bijzondere wetten en vergunningen. Let op: voor elk evenement moet u een formulier invullen.