BEVERWIJK - Katinka Polderman draagt een steentje bij aan de strijd tegen de vertrutting, de kuddegeest en tegen de meelopende middelmaat!

De meest onverschrokken liedjesbakker van de lage landen is terug. Al vijftien jaar kneedt de Zeeuwse Katinka haar woorden tot zinnen en bakt ze zinnen af tot teksten. Huisgemaakt, ambachtelijk en smakelijk. De textuur is tegendraads, de korst gortdroog en ongepolijst, de ingrediënten zijn altijd onverstoorbaar origineel.

Katinka is maar liefst twee keer genomineerd voor de Neerlands Hoop, haar liedjes zijn twee keer genomineerd voor de Willem Wilminkprijs en haar Ode aan Nick en Simon is inmiddels legendarisch. Haar laatste voorstelling Polderman Tiert Welig is door sterren overspoeld door pers en publiek en zal, net als onkruid, niet zo snel vergaan. Kortom: zoals Katinka Polderman is er geen tweede!

Nu trekt ze ten strijde tegen de vertrutting. Tegen de kuddegeest, eigenwijs en met die voor haar kenmerkende nuchterheid. Het publiek gaat genieten van haar vrolijke cynisme, subtiele lompheid, doortimmerde liedjes en hilarische oneliners!
Kaarten vanaf € 15,00 voor de try-out op donderdag 15 november om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.