BEVERWIJK - RKVV DEM heeft het lelijk af laten weten tegen het lager geklasseerde Hoogeveen en moet met nog vijf duels te gaan alle zeilen bijzetten om de nacompetitie te ontlopen. De Drenten wonnen op Sportpark Adrichem met 2-3.

De ploeg van Ron Bouman kwam nooit echt in de wedstrijd ondanks het feit dat men tweemaal ee achterstand ongedaan wist te maken. Na de openingstreffer van Jim Veltman scoorde Bryan Herraez Callego kort voor rust de gelijkmaker.

Bouman zag echter dat het niet goed was en voerde in de rust al twee wissels door. Louis Vijfhuizen zorgde echter voor een hernieuwde Hoogeveense voorsprong, maar niet van lange duur want kort hierna kon invaller Bas Arp de 2-2 maken. Het duel leek hiermee op een remise te eindigen, maar met nog één minuut op de klok maakte Herraez Callego een overtreding op invaller Kamphuis en kon Tom Heerkes vanaf elf meter Hoogeveen naar de winst schieten: 2-3.