EINDHOVEN - Telstar heeft na drie wedstrijden waarin slechts twee punten werden behaald weer eens een driepunter gepakt. Op bezoek bij Jong PSV won de ploeg van trainer Mike Snoei met 0-2.

Beide doelpunten vielen na de rust. In de eerste helft kreeg Doudah namens de thusploeg twee goede kansen. eenmaal wist Koeman te redden die daarna zelf gered werd door de paal. Aan de andere kant vond Davd Min doelman Schiks op zijn weg.

Min werd halverwege de tweede helft onderuitgehaald in het strafschopgebied, waardoor Christos Giousis vanaf elf meter mocht aanleggen. De Griek schoot hard raak stond een paar mnuten later ook aan de basis van het doelpunt van invaller Yael Liesdek die het duel daarmee besliste.