VELSEN-ZUID - In een waar spektakelstuk heeft Roda JC ver in blessuretijd gewonnen van Telstar. Het doelpuntenfestijn eindigde in een 3-4 zege voor de Limburgers nadat de thuisploeg bij rust nog met 3-1 voor stond.

Terwijl de eerste drie mogelijkheden voor de thuisploeg slaan slaan de gasten voor het eerst toe halverwege de eerste helft via Niek Vossebelt. De verdiende gelijkmaker volgt snel als Cas Dijkstra voorbereidend werk van Glynor Plet weet af te ronden. Een paar minuten later komt de ploeg van Andries Jonker op voorsprong als Rashaan Fernandes, na een hakbal van Dijkstra, doel treft. Op slag van rust weet vervolgens Plet zelfs de 3-1 te maken, en daar valt op dat moment weinig op af te dingen.

Hoe anders verloopt in de tweede helft want waar Telstar in het eerste kwartier nog relatief makkelijk op de been blijft gaat het plotseling mis als Stefano Marzo de aansluiting maakt en Xian Emmers drie minuten later voor de gelijkmaker zorgt. Kansen op de zege zijn er vervolgens aan beide kanten, maar de beslissing valt uiteindelijk in de laatste seconde van de zes minuten blessuretijd als Fabian Serrarens voor Limburgse vreugde zorgt.