VELSEN-ZUID - In de achtste speelronde van de Keuken Kampioen Divisie heeft Telstar eindelijk de eerste zege kunnen bijschrijven. Dankzij een treffer in blessuretijd van Quinten van den Heerik werd Jong Ajax met 3-2 verslagen.

De strijd om de rode lantaarn tussen Telstar dat vooraf één punt had en Jong Ajax (twee punten), was lang in evenwicht. Misehouy scoorde na tien minuten voor de Amsterdamse beloften, maar een minuut later maakte Eddachourri al gelijk.

Kort na de rust bracht Gravenberch de "Witte Leeuwen" op voorsprong, een standdie tot drie minuten voor tijd bleef staan. Dankzij de tweede van Misehouy leek het duel op een puntendeling te eindigen, maar daar dacht Van den Heerik dus anders over.