VEENENDAAL - RKVV DEM heeft zaterdag geen moment aanspraak kunnen maken op een goed resultaat in de uitwedstrijd bij DOVO. De ploeg van trainer Ron Bouman liet het in Veenendaal afweten en ging terecht met 3-0 onderuit.

De trainer van de Beverwijkers noemde de nederlaag "een collectieve baaldag" en daarmee was gelijk alles gezegd, want men had nergens recht op ondanks het feit dat men tegenstander DOVO bijna een helft op de nul hield. Bijna, want bij het ingaan van de blessuretijd was het Nick Hak die de thuisploeg op voorsprong bracht.

Ondanks dat Bouman zijn ploeg in de rust aanspoorde om meer te tonen bracht het spel ook na de rust niet veel soelaas. Men was net een paar minuten op gang toen balverlies van DEM ongenadig werd afgestraft met een fraai schot in de bovenhoek van Max den Boer. Ook het inbrengen van enkele invallers deed DEM niet veel goeds en uiteindelijk was het Hak die met zijn tweede treffer het duel in het slot gooide: 3-0.

DEM speelt volgende weke zondag opnieuw een uitwedstrijd als men op bezoek gaat bij mede-middenmoter HSC'21.